4 kişilik
Malzemeler:
9 çorba kaşığı irmik
1lt süt
2 çorba kaşığı tereyağı
9 çorba kaşığı toz şeker
1 çorba kaşığı hindistan cevizi
yarım paket vanilya
Yapılışı: Şeker, irmik, süt ve tereyağı biraraya konulup kaynayıncaya kadar karıştırılır. Koyulaşınca ateşten alınıp, içerisine hindistan cevizi ve vanilya eklenip karıştırılır. Buzdolabında 5-6 saat bekletilip soğutulur ve sunulur.
Alıntı: Filiz
Malzemeler:
9 çorba kaşığı irmik
1lt süt
2 çorba kaşığı tereyağı
9 çorba kaşığı toz şeker
1 çorba kaşığı hindistan cevizi
yarım paket vanilya
Yapılışı: Şeker, irmik, süt ve tereyağı biraraya konulup kaynayıncaya kadar karıştırılır. Koyulaşınca ateşten alınıp, içerisine hindistan cevizi ve vanilya eklenip karıştırılır. Buzdolabında 5-6 saat bekletilip soğutulur ve sunulur.
Alıntı: Filiz
Yorumlar
Yorum Gönder